Sport och FitnessExtremsport

Riccardo Daniel: biografi, intressanta fakta

Daniel Ricardo hör till de mest begåvade ryttare i den moderna "Formel 1". Han är mycket charmig och positiv person. Dess patenterade leende har blivit hans varumärke. På banan är han orubblig motståndare, som alltid strävar efter att vara den första. Även i svåra lopp när bilen inte är mycket konkurrenskraftiga, inte Ricardo inte ge upp och försöker få ut det mesta av sin bil.

tidig karriär

Och började sin karriär som en framtida konkurrent i Australien. I sin tidiga barndom började han är intresserad av loppet. Men det var inte hans enda passion. Daniel var mycket förtjust i Australian fotboll. Han kan även börja ta itu med dem professionellt. Men jag gav företräde åt biltävlingar.

Liksom alla racer började Riccardo med karting. Han blev upprepade gånger mästare i Australien.

Övergången till "Formula"

I mästerskapet, "Formula BMW", debuten av Riccardo. Daniel vann Grand för att delta i tävlingar i serien. Han spenderade säsongen i 19 tävlingar, varav två som han vann, och fick på pallen 12 gånger. Detta gjorde det möjligt Ricardo att bli den tredje i den totala ställningar, som gav honom rätt att tala, "Formula BMW" i finalen. Det kunde ta femte plats. Daniel framgångar fick medaljer.

Ett år senare, föraren växlar till "Formula Renault", som deltar i den italienska och europeiska serier. Tal bildades på olika sätt. Om den italienska Daniel tillbringade 14 lopp och var på pallen en gång i Europa deltog han i endast fyra tävlingar, som misslyckades med att få poäng. 2008 verkar vara mycket mer framgångsrika för Riccardo. Daniel firade mästerskapet i den västeuropeiska "Formula Renault" och kom på andra plats i EM. Samma år hade idrottsman tre tävlingar i "Formel 3". Race Driver nästa säsong tillbringade i laget Carlin Motorsport. Daniel tillbringade ett år i den brittiska "Formel 3", och mycket framgångsrikt. I varje lopp lyckades ryttaren komma på pallen. Han är klar först sju gånger, och 13 kom bland de tre bästa.

Den debutsäsong i "Formel 1"

På grund av sin framgång föraren sågs Red Bull Racing, gjorde det honom att resa till Jerez för att delta i testerna av unga piloter.

Han fortsätter att tävla i "Formula Renault", men får möjlighet att bli testförare för Red Bull, liksom Scuderia Toro Rosso. Under 2011 Riccardo fortfarande fungerar som Renault-serien. Han var också inbjuden att delta i fredagens lopp för laget Toro Rosso. Daniel gjorde sin debut i "Formel 1". I mitten av säsongen, undertecknade han ett kontrakt med HRT Team och dess första tävlingen hölls på den brittiska Grand Prix. Följande passerar i Riccardo säsong Toro Rosso, som blir den primära pilot. Men föraren inte har en konkurrenskraftig bil.

Playing for Red Bull

År 2013, en annan australiska föraren Mark Uebber lämna Red Bull, hans plats tas av Ricardo. Daniel mycket väl starta säsongen. Redan i debuten lopp för det nya teamet lyckades han nå mållinjen andra. Men glädjen stördes av diskvalifikation på grund av brott mot reglerna. Men denna ras visade att från en idrottsman redan den här säsongen, kan vi förvänta oss allvarliga resultat. Under säsongen, var Riccardo kunna vinna tre segrar. Han var den främsta rival den dominerande laget Mercedes. Partner Daniel spelare var en mästare flera värld Sebastian Vettel. Men det var Riccardo tog tredje plats i den totala ställningar. I slutet av säsongen Vettel lämnade laget, och en ny partner, Daniel blev den yngsta föraren Daniil Kvyat.

All nästa säsong av "Mercedes", fortsatte att dominera, men Red Bull har inte kunnat konkurrera med dem. Främsta rival åkare Mercedes blev Sebastian Vettel, som började spela för "Ferrari". För Red Bull säsongen är inte så bra.

Medan utsikterna för nästa säsong är inte uppmuntrande Riccardo. Daniel säger att nivån på Mercedes tillvägagångssätt skulle vara nästan omöjligt. Men han betonade att 2017, när man ska ändra reglerna, hans team kan ha en allvarlig chans att lyckas.

Intressanta fakta från livet av ryttaren

En av de mest avgörande i loppet är Daniel Riccardo. "Formel 1" gillar piloter som inte är rädda för att ta risker. Men utanför racing idrottare har en ganska avslappnad livsstil. Om honom inte skrivit i kvällspressen, är han inte sett i skandaler, och ett omnämnande i media ofta kopplade till sin yrkesverksamhet. Daniel Ricardo säger att huvud lektion i livet, han var 14 år gammal när omkörning i loppet skjutas upp till sista varvet. Som ett resultat, kunde han inte ta sig runt en motståndare och slutade tvåa. Nu vet han att han aldrig skulle behöva dra till den sista.

Oviktigt i hans liv började racing "Formula". Daniel Ricardo säger att det viktigaste är lycka. förare kontrakt löper ut i slutet av 2016. I vilket fall som helst, Daniel vill stanna i sporten, även om det inte i "Formel 1". Riccardo utesluter inte möjligheten att fortsätta en karriär inom racing andra serier.

Kanske Daniel Riccardo förväntningar om nästa säsong bekräftas. Men i alla fall är det i varje race kommer att kämpa vid varje tur, kommer att försöka att pressa ut maximalt av sin bil. "Formel 1" är ofta överraskar. Du kan aldrig säga vem som vinner säkert. Kanske i den kommande säsongen fans kommer inte bara att kunna se på pallen i Australian föraren Daniel Riccardo.