Ryska volleyboll Poletaev Victor: Vägen till framgång

Ryska Viktor Poletaev - hög nivå volleyboll. Idrottsman fortfarande bara 21 år gammal, och han har under flera säsonger, är en viktig aktör i Kazan "Zenith", och är involverad i landslaget i Ryssland.

skoldagar

Viktor Evgenevich Poletaev född 27 Juli 1995 i Tjeljabinsk. I början av studien i skolan visade pojken intresse för friidrott, inte riktigt att uppmärksamma andra sporter. Men i den 5: e klass, efter påtryckningar från sin första volleyboll tränare Lyudmila Alekseevna Timofeeva, märkte talang den unge Viti, gick till en sport klass skola, där han började träna hårt på volleybollplan.

Som tonåring, med en imponerande data för volleyboll, började Poletaev Victor utför i regionala och nationella tävlingar som en del av sin skola. Kraften i idrottsman i samband med spelet Vision och talangscouter har inte lämnat likgiltig professionella volleyboll lag, och i början av 2012, har 17-åriga ryska tecknat sitt första avtal, blir spelaren volleyboll klubb "Zenit" (Kazan).

junior start

Från de första dagarna som en del av Kazan club Poletaev Victor tog en ledande roll. Framsteg och ambition idrottsman var tvungen att dra uppmärksamheten till sig själva och till tränarstaben i landslaget, som orsakades av den ryska under sin första säsongen av "Zenith".

Som en följd av år 2013, hade Victor en utbildning i ungdomslag i Ryssland matcherna i EM, som redan gick i rollen som kapten. Galler turnering Ryssarna har varit mycket lätt - i gruppen laget förlorade bara två uppsättningar i 5 möten i semifinalen besegrade Belgien, lämnar henne ingen chans, men i finalen och erövrades Polen lyckades klamra sig fast vid en uppsättning i matchen. Enligt resultaten av turneringen Poletaeva Victor erkänd som den mest värdefulla spelare i tävlingen.

Double världen framgång

Tack vare segern i EM ryska laget ut för VM, där Victor uppmanades också. Och i VM ryssarna igen vi inte har upplevt allvarligt motstånd, blir den odiskutabla vinnaren i 8 matcher ger motståndarna bara två set. Poletaev i turneringen var bland de bästa igen, valdes som en diagonal i den symboliska laget.

Inspirerad av framgången gjorde Victor inte stanna där, och alla i samma 2013 deltog i ungdoms VM, där idrottare deltog två år äldre än den ryska. Men denna nyans av sina erfarenheter Poletaev helt stängd - i en svår kamp mot det ryska laget ur gruppen från första hand som ett resultat av att bli en vinnare, lämnar ingen chans att Brasilien i finalen. Den yngsta idrottsman av tävlingen i slutet av turneringen utsågs till bästa spelare av mästerskapet.

Spelet är baserat på "Zenith"

Efter säsongen präglades för volleyboll slog till grund för "Zenith". På grund av en skada Maksima Mihaylova Poletaev Victor in i huvuddelen på spel av "Final Six" ryska mästerskapet med klubben vann Cup och det nationella mästerskapet. År 2015 en rysk Samlingen omfattar fler antal utmärkelser. Som en del av klubben, "Zenit" (Kazan) Victor för andra gången tog trofén i FA-cupen och nationella tävlingar och hjälpte laget att vinna Champions League, Super Cup Ryssland och ta andra plats i Club VM i Brasilien, där Kazan förlorade i finalen bara den lokala "Sada Cruzeiro".

Med Victor framsteg var synlig för blotta ögat varje år, och i September 2015 gjorde han sin debut för huvud volleyboll laget, spelar under ledning av Vladimir Alekno i VM. 2016 blev bara ännu en framgång för idrottaren. Återigen Poletaev Victor vunnit flera nationella utmärkelser för andra gången i sin karriär vann Champions League. Men missnöjd med mängden speltid på grund av att återvända till basen Mikhailova, på grund av det som inte får de olympiska spelen på sommaren överens om att gå att hyra i Kemerovo "Kuzbass".

I den nya klubben Poletaev visade en gång hur han var hungrig att spela har bidragit till tillväxt och framgång för det lokala teamet. Som ett resultat, i början av mästerskapet Victor någon gång ledde loppet scorers i mästerskapet. Och idrottaren för närvarande i avvaktan på slutförandet av säsongen, för att försöka igen för att vinna en plats i "Zenith".