Nyheter och SamhälleKändisar

Lewis Hamilton karriär VM-titel

Lewis Hamilton - den berömda brittiska racerförare i Formel 1. Nu var han i favör av laget, "Mercedes", kontraktet med vilken piloten undertecknades 2013. Lewis gift. Pressen har ofta dykt upp rykten om en romantisk relation med Lewis Hamilton och Rihanna, men föraren själv har upprepade gånger sagt att den berömda sångerskan bekant med under en lång tid, och de är bara vänner.

tidig karriär

Lewis föddes 1985. Vid 11 års ålder började jag karting, liksom de flesta förare i Formel 1. År 2001 deltog han i Winter Series Formel Renault. Hamilton körde fyra lopp och slutade totalt 5: e plats, inte vinna några medaljer.

Och debuten av mästerskapet

År 2007, i sitt första lopp Hamilton vann brons. Alla var chockade brittiska debut. Men det var bara början. På Malaysias Grand Prix Lewis Hamilton var tvåa, då han vann silver i Bahrain, Spanien och Monaco. Sjätte och sjunde stegen i Formel 1 piloter började "guld". För första gången på högsta stadium, Lewis klev in Canada, och andra gången - i USA. Nästa Hamilton vann brons i Frankrike och Storbritannien. Efter att det var ett misslyckande - 9: e plats på den europeiska Grand Prix. Efter misslyckandet i Lewis Hamilton kan vinna direkt - Grand Prix i Ungern pilot förde tredje guld av sin karriär.

Sedan, under de tre stadierna av britten inte kunde vinna ännu en gång, bara en gång slutade på andra plats. I Japan var Lewis Hamilton kunna vinna igen. Den 16: e Grand Prix för säsongen, som ägde rum i Kina, blev en idrottsman katastrof. Piloten kunde inte fullfölja tävlingen och komplicera deras kamp om titeln. I den sista tävlingen för säsongen i ett av hörnen i Hamilton bil avstannat. Som ett resultat, slutade han på sjunde plats, som inte tillät honom att bli mästare i Formel 1 debutsäsong.

Men mästerskapet av britterna inte behöver vänta länge. han kunde i nästa säsong att vinna Formel 1. Efter att ha vunnit i Australien, Lewis tog 5: e plats i Malaysia, han var i 13: e plats i Bahrain. Efter det kunde han återvända till podiet. 3rd, 2: a och 1: a förare ägde rum i Spanien, Turkiet och Monaco, respektive. Efter att ha lämnat under Grand Prix i Kanada och 10: e plats på scener i Frankrike, var Hamilton kunna vinna 4 podier, varav 2 var guld, fem efterföljande tävlingar. Hans sista seger i mästerskapet säsongen, Lewis fick i Kina. 98 poäng får britterna att vinna den allmänna klassificeringen.

Den andra och tredje mästerskapet

Följande fem säsonger med Lewis Hamilton inte utvecklas. Han avslutade säsongen fjärde tre gånger och femte två gånger. Endast fem säsonger racer kunde vinna 13 segrar. I 2014, var Hamilton kunna återta titeln med formeln 1.

Grand Prix i Australien, Lewis kunde inte få till slutet, men sedan gjorde 4 segrar i rad. I den sjätte etappen, som ägde rum i Monaco, Hamilton blev tvåa. I Kanada var han oförmögen att avsluta andra gången den här säsongen. Sedan var det österrikiska Grand Prix, där Lewis Hamilton tog silver. En seger vanns i sitt hemland Storbritannien, följt av 3 tredje platser. I Belgien, den brittiska gick återigen utanför banan, men då kunde jag vinna 6 steg 384 punkter 7. Hamilton gjorde den dubbla mästare i Formel 1.

Ett år senare vann han Formel 1 för andra gången i rad dödat 10 segrar. I de två brittiska säsongen endast en gång misslyckats med att klättra pallen, om inte ta hänsyn till loppet, där han inte klar. Förra säsongen, har britten vunnit 10 etapper och slutade tvåa i ställningar. I år är Lewis Hamilton på 2: a plats efter 4 steg.