Sport och FitnessHockey

Hur många minuter en paus från hockey? tvetydig respons

I världen finns det tre huvudtyper av hockey. De mest populära (i vårt land) - ishockey. Men det finns också hockey, hockey på gräs. Så på frågan hur många minuter av avbrott i hockey, är svaret inte alltid enkelt.

Golf

Hockey spel hålls på särskilt markerade lådor som kallas plattformar.

I landhockey området har en storlek på 91,4 m med 55 m. Beläggningen är vanligtvis gräs, men ibland syntetisk eller lera.

Bandy fält når 90-110 m till 50-65 m, med en bricka -. 51-61 m 24-30 m och i båda fallen spelen sker på isen arenor.

multiplayer

Oavsett vilken typ, är hockey en kollektiv spel. I landhockey och boll team består av elva spelare, en av dem - målvakten. spelarna ishockey inom sex, medan du spelar, de regelbundet uppdateras med undantag för målvakten. Han är en permanent enhet.

Hur lång är avbrott i hockey?

Matchen i landhockey består av två perioder av 35 minuter. var och en urtagning 20 min. Bandy också två perioder, men i 45 minuter. Och en på samma gång break - tjugo minuter. Hur många minuter avbrott i ishockey, det mest populära spelet? Så har vi tre standard tjugominutersperiod. Detta ger ett netto tidpunkten för spelet tar sextio minuter. Breaks två. De håller i femton minuter vardera och är standard för alla tävlingar som innehas av International Hockey Federation. Hur många avbrott i ishockey? 15 minuter.

Undantag från regeln

Eftersom 11 jan 2013 i mästerskapet av Continental Hockey League (KHL) bryter mellan perioder ökade till sjutton minuter. Så hur många minuter av avbrott i hockey nu? Europeiska idrottare kommer att vila i två minuter mer som deras kamrater utomlands från NHL.

Extra tid och bryter

Om det under matchen poängen har inte öppnats eller om det är oavgjort, då vanligen föreskrivs ytterligare tid, den så kallade övertid. Om övertid och inte ge några resultat, stansade straffläggning bilder (kulor). Deras antal, liksom varaktigheten (och behovet för de flesta) övertid, som diskuteras i förväg vid tidpunkten för förordningens hockey turnering.

Från dess betydelse beror på principen att fastställa tidpunkten för övertid och pauser. Således, i kända ligor (NHL och CHL) vid den neutrala ledningen tilldelas ett avbrott i femton minuter och sedan fem minuter övertid (ren tid) innan det första målet. Om något av lagen inte lyckats spendera häller is. Det tar tio till femton minuter (en ytterligare paus). Följ fria kast, eller kulor, tre från varje lag. När dragrullarna fortsätta tills det första målet av pucken eller en motståndare första miss.

Slutskedet av stora mästerskap (VM, till exempel) är redan en av den fjärde övertids förlängas upp till tio minuter av ren tid. Därefter (återigen vid en slips poäng) som bullitny utföringsformen. I finalen, då ordinarie tid (sextio minuter) kontot öppnades eller inte drar samtidigt övertid varar tills den första mål. Och det kan sträckas under en lång tid. Finalen - en allvarlig sak, och ingen vinnare i det väl, eller inte gör. Hur många minuter paus mellan hockey övertid och Punkt? Alla samma 15 minuter.